Palvelut

TaTeSystems tarjoaa kokonaisvaltaista sähkötöihin liittyvää palvelua. Hoidamme asiantuntevasti kaikki yrityksien sähkötyöt. Sertifioiduilla, ammattitaitoisilla asentajillamme on kokemusta rakennusprosessista alusta loppuun, joten voimme tarjota monipuolista ja luotettavaa palvelua. Palveluvalikoimaamme kuuluu:

Sähköasennukset
Teemme sekä pienet ja että vaativat sähköasennukset ammattitaidolla ja turvallisuusmääräykset huomioiden. Ammattilaisen tekemät sähkötyöt takaavat laadun ja kestävän lopputuloksen.

Sähkösuunnittelu
Hoidamme sähkösuunnittelun alusta loppuun saakka, hankesuunnitelmasta luovutuspiirustuksiin. Teemme myös työnaikaista suunnittelua, kuten sähköurakan työpiirustukset, betonielementtien sähköputkituspiirustukset, jne.

Kuntoarvioinnit ja –kartoitukset
Arvioimme kiinteistön sähköasennusten turvallisuuden ja käytettävyyden sekä teemme tarvittavat toimenpide-ehdotukset, jotka voimme myös toteuttaa.

Kolmannen osapuolen tarkistukset
Suoritamme lakisääteisiä varmennus- ja määräaikaistarkistuksia säädösten määrittelemän sähkölaitteistoluokituksen piiriin kuuluville sähkölaitteistoille.

Sähkölaitteiden lämpökuvaukset
Teemme sähkölaitteiston lämpökuvauksia, joiden avulla on mahdollista huomata paloriskejä, jotka korjauttamalla voidaan välttyä merkittäviltä haitoilta.

Mittaus-, tarkistus- ja valvontapalvelut
Suoritamme kaikki sähkötöihin liittyvät mittaus-, tarkistus- ja valvontapalvelut asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Konsultointi
Kokonaisvaltainen sähköalan kokemuksemme auttaa yrityksiä tekemästä vääriä investointeja tai ottamasta riskejä turvallisuuteen tai taloudellisuuteen liittyen. Asiantuntijamme voivat konsultoida sähkötöissä rakennuksen koko kaaren kaikissa vaiheissa.

Voit huoletta ulkoistaa kaikki sähkötyöt meille: hoidamme arvioinnin, kartoitukset, suunnittelun, asennustyön, valvonnan sekä lopputarkastuksen sovitussa budjetissa ja aikataulussa pysyen.

Pyydä tarjous!